ارتباط با
پشتیبانی آنلاین

شمارش امواج الیوت با مکدی

زمان مطالعه 5 دقیقه
آخرین بروزرسانی 17 مرداد 1402
فارکس   admin
زمان انتشار 02 مهر 1401
شمارش امواج الیوت با مکدی

موج شماری الیوت به کمک ابزار مکدی یکی از روش‌هایی است که برای گرفتن تأییدیه بیشتر از آن استفاده می‌کنیم، اما باید در نظر داشته باشیم که قوانین الیوت به‌خودی‌خود برای تائید و یا رد موج شماری کافی هستند و صرفاً ما از ابزارهایی چون فیبوناچی و الیوت برای دریافت تأییدیه بیشتر استفاده می‌کنیم و در این قسمت از مجموعه مقالات امواج الیوت قصد داریم تا گرفتن تأییدیه در امواج الیوت را آموزش دهیم.

اندیکاتورهای زیادی برای تحلیل تکنیکال وجود دارد ولی می‌توان به‌جرئت گفت که مکدی یکی از مفیدترین اندیکاتورها است که علاوه بر فراهم آوردن سیگنال خریدوفروش با استفاده از خطوط خود و مبحث واگرایی می‌توان از آن برای کمک در موج شماری امواج الیوت هم استفاده کرد. در ادامه ابتدا به شکل خلاصه اندیکاتور مک دی و نحوه کار با آن را توضیح داده سپس به نحوه شناسایی امواج الیوت با مکدی می‌پردازیم.

امواج الیوت و مکدی

پیش از آغاز موج شماری الیوت با مکدی باید نحوه کار اندیکاتور مک دی را توضیح دهیم. مکدی از دو میانگین متحرک نمایی (EMA)

۱۲ دوره‌ای و ۲۶ دوره‌ای استفاده می‌کند (این اعداد قابل‌تغییر است). تفاوت این دو مووینگ اوریج، خط MACD را به وجود می‌آورد (این خط در شکل زیر بارنگ آبی نشان داده‌شده است).

خط سیگنال یا تریگر هم از یک میانگین متحرک ۹ دوره‌ای به وجود آمده است (خط نارنجی در شکل زیر).

 برای آشنایی با بازار فارکس پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را مطالعه کنید!

امواج الیوت و مکدی

ساده‌ترین سیگنال مکدی به شکل زیر است:

  • اگر خط مکدی، خط سیگنال را رو به بالا قطع کرد، به معنای سیگنال روند صعودی یا خرید است.
  • اگر خط مکدی، خط سیگنال را رو به پایین قطع کرد، به معنای سیگنال روند نزولی یا فروش است.

در شکل زیر می‌توانید نمونه‌ای از این سیگنال‌های خریدوفروش در نمودار قهوه را ببینید.

امواج الیوت و مکدی

بسیاری از مردم از مکدی برای همین سیگنال‌های خریدوفروش ساده استفاده می‌کنند اما زمانی که مکدی و امواج الیوت را با یکدیگر ترکیب کنید می‌توانید باقدرت بیشتری سیگنال‌های خریدوفروش را تجزیه‌وتحلیل کنید. ما در ادامه دو روش برای ترکیب اندیکاتور مکدی و امواج الیوت توضیح می‌دهیم.

۱- موج شماری الیوت با مکدی؛ شناسایی پایان موج سوم

اولین روش ترکیب مکدی با موج شناسی الیوت برای تشخیص پایان امواج پیشرو در الیوت است. در شکل زیر چارت مربوط به معاملات فیوچرز شکر نمایش داده‌شده است.

برای آشنایی بیشتر با بازار روند دار این مطلب مناسب شماست!

موج شماری الیوت با مکدی؛ شناسایی پایان موج سوم

همان‌طور که در شکل بالا مشاهده می‌کنید، نقطه اوج مکدی با سقف موج سوم هماهنگ است اما بعدازآن در طول‌موج چهارم الیوت، مکدی به سمت سطح صفر رفته و در طول‌موج پنجم الیوت دوباره به سمت بالا برمی‌گردد. اگرچه قیمت شکر در موج پنجم قله جدیدی را نسبت به قله موج سوم ثبت کرده است اما در اندیکاتور مکدی، نقطه اوج جدیدی شکل نگرفته است و واگرایی خوبی در مکدی رخ‌داده است و سیگنال مهمی مبنی بر پایان روند است.

همان‌طور که می‌بینید در اندیکاتور مکدی موج پنجم نسبت به موج سوم کوتاه‌تر است. همین دایورجنس یا واگرایی هشدار ضعیف شدن مومنتوم حرکت را صادر می‌کند. به‌عبارت‌دیگر موج سوم که قوی‌ترین موج در این روند بود پایان‌یافته و حالا زمان آن رسیده است که تصمیمات جدیدی در مورد معاملات باز خود بگیرید.

۲- موج شماری الیوت با مکدی؛ شناسایی پایان امواج اصلاحی

یکی دیگر از کاربردهای اندیکاتور مکدی در شناسایی امواج الیوت، استفاده از آن برای تشخیص پایان موج‌های اصلاحی الیوت است. در چارت زیر شما یک‌روند سه موجی نزولی را مشاهده می‌کنید که با ABC نام‌گذاری شده است. در این نمودار موج C پایین‌تر از پایان موج A قرارگرفته است درحالی‌که اگر به اندیکاتور مکدی نگاه کنید می‌بینید که‌موج C بالای موج A قرارگرفته است.

 برای یادگیری استراتژی فارکس این مطلب را بخوانید!

موج شماری الیوت با مکدی؛ شناسایی پایان امواج اصلاحی

از این قضیه می‌توان این‌طور نتیجه‌گیری کرد که مومنتوم به‌اندازه قیمت کاهش پیدا نکرده است و همین به شما سیگنال پایان روند اصلاحی و افزایش بیشتر قیمت‌ها در آینده را می‌دهد.

سخن پایانی

موج شماری الیوت با مکدی یکی از روش‌های تشخیص شروع و پایان امواج الیوت است که باید در کنار دیگر سیگنال‌ها و بر اساس یک استراتژِی جامع از آن استفاده کرد که تمامی این روش‌ها در دوره فارکس و بورس جهانی به‌صورت ویدئویی و کلاس‌های آنلاین در قالب یک استراتژی جامع معاملاتی آموزش داده می‌شود.

شناسایی پایان موج سوم و پنجم الیوت با واگرایی اندیکاتور مکدی، پایان امواج اصلاحی از کاربردهای اندیکاتور مکدی در ترکیب با امواج الیوت است. مبحث گسترده آموزش امواج الیوت به همین‌جا ختم نمی‌شود. ما در مجموعه آموزش بورس سعی کرده‌ایم در قالب مجموعه‌ای از مقالات، این مبحث گسترده را آموزش دهیم. در همین راستا می‌توانید از مقالاتی که در ادامه لیستی از آن‌ها می‌آید برای یادگیری کامل امواج الیوت استفاده کنید.

سوالات متداول

۱- منظور از امواج الیوت چیست؟

امواج الیوت الگوها و سیکل‌های تکراری در چارت‌های قیمت هستند که توسط رالف نلسون الیوت کشف شدند. الگوی پایه این امواج از ترکیب پنج موج ایمپالس و سه موج اصلاحی به وجود آمده است.

۲- نحوه موج شماری الیوت با مکدی به چه صورت است؟

به دو شکل مختلف می‌توان از اندیکاتور مکدی برای تشخیص امواج الیوت استفاده کرد که در متن مقاله به آن‌ها اشاره‌شده است.

۳- مهمترین نشانه پایان موج پنجم الیوت در اندیکاتور مکدی چیست؟

در پایان موج پنجم الیوت، معمولاً واگرایی میان قیمت و اندیکاتور رخ می‌دهد و همین نکته به معنای پایان روند پیشرو یا ایمپالس در امواج الیوت و شروع روند اصلاحی است.

لینک کوتاه: https://amoozesh-boors.com/i/coo

: ارسال نظر
نظرات :
  • comment 603
    behzad
    1401-08-02

    با کمک امواج الیوت و مکدی خیلی سیگنال های خوبی میشه از نمودارها گرفت و سود کرد.

  • comment 996
    simin
    1401-10-09

    اندیکاتور دیگه ای هم برای موج شماری الیوت وجود داره؟

    • عرض سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز، اندیکاتور های مختلفی در این زمینه وجود داره که به کمک اون ها میتونید بهتر امواج الیوت رو تشخیص بدید که برای اطلاعات بیشتر در مورد میتونید به مقاله زیر مراجعه کنید. https://amoozesh-boors.com/fa/article/elliott-waves

  • comment 1049
    رامبد
    1401-10-21

    سلام وقت بخیر فایل دانلود اندیکاتور هم قرار بدید ممنون

    • عرض سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز، این اندیکاتور رو با جستجو عبازت macd در پلتفرم معاملاتی خودتون میتونید پیدا کنید و همچنین پیشنهاد میشه برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد مقاله زیر را نیز مطالعه کنید. https://amoozesh-boors.com/fa/article/macd-indicator

آموزش بورس

ورود با کد یکبار مصرف

کد بازیابی به ایمیل و شماره موبایل ارسال شد

این کد حداکثر 5 دقیقه اعتبار دارد

کد شش رقمی (عدد لاتین)

آموزش بورس

ورود

آموزش بورس

ثبت نام

از قبل حساب کاربری دارید؟ ورود