ارتباط با
پشتیبانی آنلاین

انواع تیپ شخصیتی در بازارهای مالی

زمان مطالعه 8 دقیقه
آخرین بروزرسانی 09 مهر 1403
اقتصاد و سرمایه گذاری   فرزاد نشاط
زمان انتشار 26 آبان 1401
انواع تیپ شخصیتی در بازارهای مالی

شناخت و پیگیری تیپ شخصیتی خود در دنیای معامله گری می تواند در شناخت نقاط قوت و نقاط ضعف و در نتیجه رفع و بهبود رفتارهای اشتباه در معاملات، موثر واقع شود. بطور کلی اغلب روانشناسان مدرن و امروزی بر این باور هستند که انسان ها می توانند یک شخصیت از چندین شخصیت کلی که در ادامه به آن ها می پردازیم را دارا باشند و یا گاها ممکن است چندین شخصیت را بصورت همزمان داشته باشند!

در نتیجه، ایجاد یک سبک معاملاتی سازگار با شخصیت شما ممکن است عامل مهمی در موفقیت معاملات باشد. با توجه به این که روش ها و استراتژی های مختلفی در بازار وجود دارد، ممکن است رویکرد های معاملاتی متنوع زیادی برای انواع معامله‌گران در جهت کسب سود در بازارهای مالی به وجود آید، که این رویکردهای مختلف ممکن است برای هر فرد متغیر و بر اساس تیپ شخصیتی یک معامله گر تعیین شود.

ما قصد داریم در ادامه این مطلب، شما را با تعدادی تیپ شخصیتی مختلف آشنا سازیم تا بتوانید هرچه بهتر خودتان را بشناسید. اما قبل از آن بهتر است که اهمیت روانشناسی در بازار های مالی را مورد بررسی قرار دهیم.

بیشتر بدانید: فارکس

اهمیت روانشناسی در بازار مالی

اهمیت روانشناسی در بازار مالی

روانشناسی معامله گری، نوعی اصطلاح است که احساسات و رفتارهای معامله گران از جمله هیجان، بی حوصلگی، اضطراب، حرص و ترس را در بر می‌گیرد. روانشناسی معامله گری، امری بسیار حیاتی است زیرا این ذهن شماست که نحوه واکنش شما به شرایط و حرکات بازار و همچنین عزم یک معامله گر برای استفاده از استراتژی را کنترل می‌کند.

معامله گری در بازار، موفق تر عمل می کند که می دانند چگونه احساسات خود را در معاملات مدیریت و یا حذف کند. این نتیجه با غلبه بر حرص و طمع، پیروی از قوانین مدیریت ریسک و به کارگیری یک برنامه معاملاتی منظم قابل دستیابی است.

متأسفانه، افرادی که این موضوع مهم را کم اهمیت در نظر می گیرند، ضررهای مالی را تجربه می کنند که منجر به اثرات روانی منفی بسیار زیادی در آن ها می شود و ممکن است به این نتیجه اشتباه برسند که بازارهای مالی مناسب آن ها نیست!

بیشتر بدانید: آموزش کندل استیک و روان شناسی کندل ها

برای حل این مشکل اولین قدم خودشناسی است که باید هر فرد معامله گر در ابتدای انتخاب استراتژی و شروع معاملات، این امر مهم را در نظر بگیرد. خودشناسی در بحث روانشناسی، اطلاعات واقعی است که فرد در مورد خود دارد و این شامل اطلاعاتی درباره وضعیت عاطفی، ویژگی های شخصیتی، روابط، الگوهای رفتاری، نظرات، باورها، ارزش ها، نیازها، اهداف، ترجیحات و هویت اجتماعی آن فرد است.

اهمیت خودشناسی برای داشتن عملکردی درست در معاملات و به وجود آوردن استراتژی بسیار ضروری است، زیرا شناخت خوب خود منجر به تصمیم گیری واقع بینانه در مورد یک تصمیم درست معاملاتی می شود.

از آنجایی که خودشناسی شامل ارزیابی های صادقانه از خود و سایر اطلاعات به دست آمده است، می توانیم از آن برای ایجاد تغییرات مثبت و تسلط بر جنبه های مهم معاملاتی خود استفاده کنیم. شناخت خودمان توانایی ما را برای داشتن معاملاتی درست تر و رضایت بخش افزایش می دهد.

حال برای شناخت بیشتر خود می توان از انواع تیپ ها و تست های شخصیتی که وجود دارد، استفاده کرد که در ادامه به آن می پردازیم.

بیشتر بدانید: مدیریت سرمایه در بازارهای جهانی و فارکس

اهمیت روانشناسی در بازار مالی

انواع تیپ شخصیتی

تیپ های شخصیتی به 16 مورد تقسیم می شوند که عبارتند از:

فرمانده (Commander)

افرادی که تیپ شخصیتی فرمانده (ENTJ) دارند، رهبرانی بالفطره و کار آفرین اند. این افراد قادرند به سرعت تئوری و مفهومی تازه بیافرینند و برای موقعیت‌ها و احتمالات مختلف، برنامه ریزی کرده و آن‌ها را به اهداف بلند و کوتاه مدت تبدیل کنند.

روشنفکر (Intellectual)

افرادی که تیپ شخصیتی روشنفکر (INTJ) دارند، می‌توانند احتمالات موجود در آینده را به وضوح تصور کنند، بعلاوه با برنامه ریزی دقیق و هدایت درست آن‌ها قادرند ایده‌های لازم برای بهره ‌وری از همان موقعیت‌ها را عملی کنند.

متفکر (The Thinker)

افرادی که تیپ شخصیتی متفکر (INTP) دارند، می‌توانند هر ایده یا موقعیت را به صورت کاملاً جزئی و متخصر، تجزیه و تحلیل کنند، بنابراین سعی دارند به طور مستقل تمامی مشکلات را حل کنند.

یادگیری اقتصاد کلان عملی از سطح مبتدی تا پیشرفته در دوره جامع آموزش اقتصاد کلان

مبلغ (Debater)

افراد مبلغ (ENTP) همیشه موقعیت‌های مختلف را زیرنظر می‌گیرند تا فرصت و موقعیت جدیدی بیابند. این اشخاص ممکن است الگو‌ها و رابطه‌هایی را در اتفاقات و مفاهیم ببینند که دیگران آن‌ها را به سختی می‌بینند.

حامی (Defender)

تیپ شخصیتی حامی (ISFJ)، افرادی با ملاحظه، قابل اعتماد و متعهد نسبت به کار، معاملات و همچنین دوستان، همکاران و تیم خود هستند و برای آن ها ارزش زیادی قائل می‌شوند.

مجری (Executive)

در تیپ شخصیتی مجری (ESTJ)، افراد علاقه زیادی به سازماندهی یک تیم، پروژه، عملیات و روند کاری دارند و دوست دارند شخصاً دست بکار شده تا تمامی کارها به نحو احسن به پایان برسانند.

سفیر (Consul)

در تیپ شخصیتی سفیر (ESFJ)، افراد ابتدا به سازماندهی و موقعیت‌ها می‌پردازند تا در طی یک برنامه زمانی مناسب، کار و یا معاملات خود را به دقت انجام دهند.

آموزش جامع ترید در بازار فارکس در دوره فارکس مجموعه آموزش بورس

بازپرس (Investigator)

افراد با تیپ شخصیتی بازپرس (ISTJ)، از احساس مسئولیت پذیری بالایی برخوردارند و نسبت به وظایف پیش روی خود وفادارند و با نظم کامل و در زمان معین کار خود را انجام می دهند.

پیکارگر (Campaigner)

در تیپ شخصیتی پیکارگر (ENFP)، افراد ماجراجویانی خلاقانه و به دنبال موقعیت‌های هیجان انگیز هسنتد. آن‌ها کاملا هوشمندانه وضعیت را درک می‌کنند و بینش دقیق و کاملی نسبت به حال و آینده نیز دارند.

مشاور (Advisor)

افراد دارای تیپ شخصیتی مشاور (INFJ)، به راحتی می توانند مفاهیم پیچیده و روابط را درک کنند چرا که به بینش و بصیرت خود ایمان دارند، این افراد با حس همدلی خود حتی قادرند به احساسات و انگیزه‌های درونی سایرین پی ببرند.

واسطه گر (Mediator)

افراد با تیپ شخصیتی واسطه گر (INFP)، از ارزش‌های درونی عمیقی بهره ‌می‌برند که همین ارزش‌ها تمامی تصمیمات و ارتباطات اجتماعی‌شان را نیز هدایت می‌کنند، این افراد همیشه قصد دارند که در کاری مشارکت داشته باشند که باعث شود رشد و پیشرفت کنند.

پیش قدم (protagonist)

در تیپ شخصیتی پیش قدم (ENFJ) تمرکز فرد بر روی حمایت از دیگران و تشویقشان برای رشد قرار گرفته است و می‌توانند رهبرانی پر انگیزه و الهام بخش یا پیروانی وفادار باشند.

آموزش های پیشرفته و حرفه ای بازار فارکس در آموزش پیشرفته فارکس

سرگرم کننده (Entertainer)

افراد با تیپ شخصیتی سرگرم کننده (ESFP)، عاشق تک تک لحظات هستند و در زمان حال حضور دارند. این افراد، به ندرت اجازه می‌دهند که قوانین جلوی لذت بردن آن ها را بگیرد و روی روش‌های خلاقانه‌ای برای رفع نیازهای خود تمرکز می‌کنند.

کارآفرین (Entrepreneur)

در تیپ شخصیتی کار آفرین (ESTP)، افراد همواره با انرژی بالای خود به صورت خودجوش، مشکلات خود را حل می کنند و در هر لحظه کاملاً خلاقانه با موقعیت‌های چالش برانگیز مواجه می‌شوند تا آن‌ها را برطرف کنند.

ماجراجو (Adventurer)

افراد دارای تیپ شخصیتی ماجراجو (ISFP)، در زمان حال زندگی می کنند و از لحظه لحظه آن استفاده می کنند و به همین دلیل برای تجربه کامل هر چیز، زمان زیادی به آن اختصاص می‌دهند. این افراد، اهمیت زیادی به آزادی می‌دهند و نیاز دارند که برای همه چیز، زمان، روند، فضا و برنامه خودشان را داشته باشند.

چیره دست (Virtuoso)

در تیپ شخصیتی چیره دست (ISTP)، افراد همواره با دقت زیادی به مشاهده اتفاقات می‌پردازند و در مواقع مورد نیاز سریعاً سراغ هسته اصلی یک مشکل می‌روند تا هر چه سریع تر آن را حل کنند.

بیشتر بدانید: ۶ کتاب آموزش فارکس

در متن بالا به انواع تیپ های شخصیتی پرداختیم و برای این منظور که تشخیص دهید که شما جزو کدام یک از این تیپ های شخصیتی هستید، می توانید از تست های شخصیتی که در ادامه مطلب بیان می کنیم استفاده کنید.

انواع تست شخصیتی

انواع تست شخصیتی

آزمون های مختلفی برای تعیین تیپ‌های شخصیتی در معامله گری وجود دارد که از جمله آن ها می توان به تست های MBTI و DISC اشاره کرد.

در این مقاله به بررسی کلی یکی از این آزمون‌ها برای تعیین تیپ شخصیتی در حوزه بازارهای مالی خواهیم پرداخت، تا افراد با شناخت بهتر خود اقدام به تصمیم گیری منطقی‌تری در رابطه با معاملات و استراتژی خود کنند.

پیشنهاد می شود برای درک بهتر ادامه مقاله، ابتدا در یکی از سایت‌های معتبر زیر تست شخصیتی خود را انجام دهید تا از نوع تیپ شخصیتی خود مطلع شوید و سپس ادامه مقاله را مطالعه نمایید.

  • سایت 16personalities یکی از معتبرترین سایت ها در زمینه تست شخصیتی است که بیش از 35 زبان از جمله فارسی را پشتیبانی می کند و می توانید پس از انجام تست شخصیتی در انجمن هایی که مخصوص تیپ شخصیتی شما هست نیز عضو شوید.
  • مورد بعدی سایت truity است که تست های شخصیتی متنوعی برای افراد ارائه می دهد.

این شرکت در کالیفرنیا مستقر است و به بیش از 60 میلیون نفر کمک کرده است تا بهتر بتوانند شخصیت خود را کشف کنند. آزمایشات و تحقیقات Truity در رسانه های بزرگ از جمله CNBC ،Entrepreneur ،The Today Show ،Bloomberg و غیره پوشش داده شده است.

Truity در فهرست 5000 شرکت خصوصی برتر در سال 2021 و 2022 مجله INC قرار گرفته است.

بیشتر بدانید: چه کسانی گردانندگان اصلی بازار فارکس هستند؟

تست شخصیتی MBTI چیست؟

تست شخصیتی MBTI چیست؟

MBTI نوعی تست شخصیت ‌شناسی معتبر است که بر اساس نظریات کارل یونگ (Carl Gustav Jung) روانشناس برجسته، طراحی شده است.

در این تست، با طرح سوالاتی به افراد کمک می شود تا درباره شخصیت خودشان بیشتر یاد بگیرند و درک درستی از توانمندی ‌های خود داشته باشند. از این تست می توان برای بررسی انواع تیپ های شخصیتی در معامله گری استفاده کرد.

به طور کلی، در تست MBTI افراد در 4 دسته ی درون گرا یا برون گرا، حسی یا شهودی، فکری یا احساسی، ساختارگرا یا ادراکی طبقه بندی می شوند، که هر کدام از این طبقه بندی ها ویژگی ها، مزایا و معایب مخصوص خود را دارند و هر فرد معامله گر در ابتدای ورود به بازارهای مالی باید ویژگی های شخصیتی خود را شناسایی کند تا بتواند در شرایط مختلف بازار بهترین تصمیم گیری را انجام دهد.

مشاهده بیشتر: بهترین استراتژی فارکس کدام است؟

درون گرا (Introvert) یا برونگرا (Extrovert)

درون گرا (Introvert) یا برونگرا (Extrovert)

این نوع طبقه بندی مربوط می‌شود به میزان و نحوه‌ی ارتباط افراد با دیگران و محیط پیرامونشان. در این دسته، افراد درون گرا که با (تیپ I) شناخته می شوند، افرادی هستند که علاقه مند به تنهایی، محیط‌های آرام و ساکت و متمرکز شدن در تفکرات ذهنی خود هستند.

عکس افراد درون گرا، افرادی با تیپ شخصیتی برون گرا (تیپ E) هستند، که تمرکز زیادی بر روی محیط بیرون و ارتباط گسترده با افراد دارند و علاقه مند به گفت و گو و بیان ایده‌های خود در اجتماع هستند.

معمولا معامله گران درونگرا، با حساب شخصی خودشان  ترید می کنند و یا می توانند در بخشی از یک شرکت ساختارمند فعالیت کنند. اما در طرف دیگر، معمولا افراد برونگرا علاقه دارند تا در قالب یک تیم فعالیت کنند و تصمیمات را به صورت جمعی بگیرند.

اما نکته ای که حائز اهمیت هست، این است که به عنوان یکی از ملزومات تیم داری، باید شرایطی برقرار کنیم که تمام افراد با خصوصیات متفاوت بتوانند آنگونه که راحت هستند با یکدیگر تعامل داشته باشند.

با توجه به تحقیقاتی که تاکنون انجام شده رابطه مهمی، بین درونگرا یا برونگرا بودن و موفقیت در معامله گری دیده نشده است و فقط اهمیت موضوع در این است که معامله گرانی که در هر کدام از این گروه ها قرار دارند، تمرکز و دانش کافی بر تحلیل ها در بازار و همچنین کنترل احساسات خود داشته باشند.

بیشتر بدانید: چه رویدادهایی بر بازار فارکس تاثیر می‌گذارد؟

حسی (Sensing) یا شهودی (Intuitive-N)

این طبقه بندی مربوط به چگونگی و نحوه ی پردازش اطلاعات در افراد است. در این دسته، افراد حسی (تیپ S) جزئی نگر هستند و تمرکز بیشتری بر کارهایی روزانه دارند و مناسب برای مدیریت اموری با تغییرات اندک هستند و نسبت به اتفاقات ناگهانی، بیشتر دچار غافلگیری می‌شوند.

اما عکس آن ها، افراد شهودی (تیپ N) کلی نگر وجود دارند که توانایی بالایی در پیش بینی اتفاقات و تغییرات دارند. به طور کلی، نقشی که هر دو ایفا می کنند بسیار حیاتی است و افرادی که در گروه حسی قرار دارند، بهتر است، اخبار و اتفاقات مهمی که می تواند نوسانات شدیدی در بازار به وجود بیاورد را در نظر داشته باشند تا دچار غافلگیری نشوند.

بیشتر بدانید: اخبار فارکس

فکری (Thinking) یا احساسی (Feeling)

این طبقه بندی بر اساس نحوه تصمیم گیری افراد است. افراد با گرایش فکری (T)، احتمالا به تحلیل منطقی اتفاقات و در نظر گرفتن تمام فاکتورهای موثر در یک موقعیت مشخص علاقه مند هستند. این تیپ افراد می توانند به بازار با دید غیر احساسی نگاه کنند.

در طرف مقابل افراد با گرایش احساسی (F)، بیشتر بر روی هارمونی بین افراد تمرکز دارند. آن‌ها در نقش‌هایی که نیازمند همدردی و همدلی، ساختن ارتباط و تماس‌های شخصی هست بهتر عمل می کنند.

افرادی که تیپ شخصیتی احساسی دارند، باید در نظر داشته باشند که در ترید کردن، عدم کنترل احساسات می‌تواند، معاملات آن ها را به خطر اندازد و این افراد باید بیشتر بر روی کنترل احساسات خود کار کند، چون همین تصمیم گیری برپایه ندای درونی، احساسات، فرضیات ناپخته و ایده هایی که آزموده نشده باشند می تواند بهای سنگینی در معاملات آن ها داشته باشد.

ساختارگرا (Judging) یا ادراکی (Perceiving)

در این طبقه بندی، تمرکز بر روی مدیریت زندگی و زمان توسط افراد است.

یک فرد ساختارگرا (تیپ J) علاقه مند به برنامه ریزی های منظم است و از تغییرات ناگهانی دوری می کند. این افراد بسیار مسئولیت پذیر هستند و از برنامه ریزی منظمی برخوردارند در نتیجه، افراد با تیپ J به لحاظ منظم بودن و برنامه داشتن، تریدرهای موفق تری هستند و دارای یکی از بهترین انواع تیپ شخصیتی در معامله گری می باشند.

افراد ادراکی (تیپ p) نسبت به تغییرات منعطف تر عمل می کنند و خود را با وقایع پیرامون تطبیق می دهند، این افراد دیدگاه خود را با توجه به تغییرات جدیدی که در بازار می بینند، به سادگی تغییر می دهند و واقعیت بازار را می پذیرند.

در معامله گری، هرکدام از این گرایش ها لزوما برتری خاصی نسبت به دیگری ایجاد نمی کند و می توان آن‌ها را متعادل در نظر گرفت.

اما به طور کلی، مزیت داشتن تیپ ساختارگرا در معامله گری، داشتن ساختار و برنامه، منظم بودن و قابل اتکا بودن است و از طرف دیگر مهم ترین مزیت داشتن تیپ ادراکی، انعطاف و مشتاق بودن به سازگاری با تغییرات ناگهانی است.

پیشنهاد مطالعه: نحوه معامله در بازار فارکس

شخصیت های دارای گرایش NT

شخصیت هایی که  دارای گرایش NT هستند، درصد بسیار بالایی از تریدرهای موفق را تشکیل می‌ دهند.

افراد تیپ N علاقه مند به پیش بینی فرصت ها و اتفاقات آینده هستند و افراد با تیپ T نیز ترجیح می دهند تصمیمات خود را بر اساس تحلیل های منطقی انجام دهند و بر عواطف، احساسات، قضاوت‌های شخصی و تحلیل های غیر منطقی برای تصمیم گیری تکیه نمی کنند.

جمع بندی نهایی

در این مطلب، به اهمیت روانشناسی در بازار های مالی و همچنین انواع تیپ های شخصیتی در بازار های مالی پرداختیم.

به طور خلاصه تریدرهایی که همواره به دنبال یادگیری هستند، در برابر موقعیت های مختلف و حساس صبورند، در تصمیم گیری های خود منعطف و منطقی عمل می کنند، میزان ریسک پذیری خود را کنترل می کنند و بر اساس استراتژی که مطابق با روحیات خود آن ها است معاملات خود را انجام می دهند، تریدرهای موفق‌تری هستند.

 

برای این منظور افرادی که به دنبال ساخت استراتژی معاملاتی خود هستند می توانند از دوره کوچینگ ترید مجموعه استفاده کنند و بر اساس تیپ شخصیتی خود، استراتژی معاملاتی خود را ایجاد کنند. مقالات مشابه:

 

سوالات متداول

روانشناسی در معاملات چه اهمیتی دارد؟

روانشناسی معاملاتی، امری بسیار حیاتی است زیرا این ذهن شماست که نحوه واکنش شما به نتایج معاملات، واکنش به حرکات نوسان بازار و همچنین عزم یک معامله گر را برای استفاده از استراتژی مدیریت خود آزمایش می کند.

چند نوع تیپ شخصیت وجود دارد؟

به صورت کلی 16 نوع تیپ شخصیتی وجود دارد که در متن این مقاله به آن ها اشاره کردیم.

تست شخصیتی در معامله گری چه اهمیتی دارد؟

یک معامله گر با انجام آزمون های تست شخصیتی، می تواند شناخت عمیق تری از خود داشته باشد و بداند چگونه می تواند در زمینه فعالیت خود در بازار های مالی رشد و پیشرفت بیشتری ایجاد کند.

آیا استراتژی متناسب با اکثر تیپ های شخصیتی وجود دارد؟

در بازار های مالی، واژه بهترین استراتژی معنایی ندارد اما می توان از استراتژی های موفقی که افراد زیادی را به سود رسانده و متناسب با اکثر تیپ های شخصیتی است، استفاده کرد.

یکی از این استراتژی‌ها، استراتژی CTS یا همان استراتژی جامع معاملاتی (Comprehensive Trading Strategy) است که از طریق، ترکیب فاکتورهای مهمی در بازار نظیر پرایس اکشن به همراه مبحث مهم انرژی و مومنتوم و همچنین شناخت روند اصلی بازار، پیدا کردن مناطق PRZ و پیشبینی شکست یا برگشت روند بر اساس اندازه گیری انرژی بازار به وجود آمده است، که هر فرد با هر نوع تیپ شخصیتی باید در هنگام تحلیل آن ها را در نظر بگیرد.

تمام این مطالب را ما در کارگاه ترید لایو به صورت فشرده و هر روز بر روی بازار لایو برای معامله گران آموزش می‌دهیم و اساتید مجموعه آموزش بورس هر روز به همراه دانشجویان در بازار لایو تحلیل و ترید می‌کنند، این سبک از آموزش بسیار مثمر ثمر بوده و می‌تواند اطمینان خوبی در دانشجو در ابتدای مسیر ایجاد کند، به نحوی که معامله گران مبتدی به همراه اساتید حرفه‌ای همزمان با هم ترید می کنند و تحلیل‌های خود را به اشتراک می گذارند. این امر به صورت مستمر و هر روز در قالب 2 ساعت بحث و آموزش انجام می گیرد. برای اطلاعات بیشتر از این کارگاه می توانید به صفحه کارگاه ترید لایو مراجعه کنید.

 

لینک کوتاه مقاله: https://amoozesh-boors.com/i/pt

: ارسال نظر
نظرات :
  • comment 759
    مبینا
    1401-09-01

    مقاله جالبی بود... مشکل من این هست که طمع میکنم چجوری میتونم با طمع زیاد مقابله کنم؟

    • عرض سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز، طمع یکی از مشکلاتیه که اکثر معامله گران در شروع کار ممکنه انجام بنه و برای مدیریت طمع در مقاله زیر به صورت کامل تمامی موارد رو توضیح دادیم.https://amoozesh-boors.com/fa/article/greed-management-in-forex-trading

  • comment 790
    علی
    1401-09-07

    خیلی جالب بود

  • comment 994
    simin
    1401-10-09

    با سلام تیپ های شخصیتی تا چه میزان در ترید موفق تاثیر داره؟

    • عرض سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز، در متن مقاله به این موضوع اشاره شده است اما چنانچه با مطالعه مجدد پاسخ خود را دریافت نکردید میتوانید دوباره سوال خود را بپرسید تا بیشتر شما را راهنمایی کنیم.

  • comment 1149
    amir126
    1401-11-02

    همه تیپ های شخصیتی میتونن در بازار فارکس موفق عمل کنن؟ استفاده از اندیکاتورها و استراتژی های معاملاتی اگر بهش عمل بشه ربطی به مدل شخصیتی نداره!

    • عرض سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز، بله تیپ های شخصیتی مختلفی در بازار وجود داره و هرکدام میتوانند با توجه به استراتژی خودشون و همچنین کنترل احساساتشون در این بازار به معامله بپردازند.

  • comment 1450
    MR
    1401-12-21

    سلام میشه گفت اسم بازار گاوی و خرسی از همین روانشناسی و تیپ های شخصیتی افراد مختلف در بازار مالی به جود اومده؟

    • عرض سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز، ریشه اصلی این دو واژه به‌طورقطع شناخته ‌شده نیست، اما به صورت کلی، با توجه به اینکه گاو به هنگام حمله به دشمن، شاخ‌‌های خود را به‌طرف بالا می‌گیرد، روند صعودی بازار را گاوی می‌نامند. اما از سوی دیگر، خرس در مقابله با رقیب خود، پنجه‌هایش را به سمت پایین می‌گیرد و با او می‌جنگد و به همین دلیل میتوان گفت که این دو عبارت به وجود آمده است.https://amoozesh-boors.com/fa/article/bear-and-bull-market

  • comment 1781
    minoo
    1402-01-16

    با سلام برای تریدرهایی که خیلی هیجانی وارد معامله میشن راهی وجود داره که در فارکس موفق بشن؟

    • عرض سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز، برای مدیریت احساسات خودتون باید از قوانین مدیریت سرمایه، پیروی از پلن معاملاتی، وسوسه نشدن و سرپیچی نکردن از استراتژی، نوشتن ژورنال معاملاتی، برسی همه جانبه بازار و سایر مفاهیمی که در مقاله زیر اشاره کردیم استفاده کنید. https://amoozesh-boors.com/fa/article/greed-management-in-forex-trading

  • comment 2006
    کتایون
    1402-01-27

    با سلام برای تیپ شخصیتی کارآفرین (Entrepreneur) چه تمرین هایی وجود داره که بتونه معامله گر موفق بشه؟

    • عرض سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز، هر کدام از تیپ های شخصیتی که در متن این مقاله به آن ها اشاره شد را داشته باشید در مرحله اول باید بر روی روانشناسی معامله گری خود تسلط داشته باشید که برای اطلاعات بیشتر در این مورد پیشنهاد میکنیم تا مقاله زیر را مطالعه نمایید. https://amoozesh-boors.com/fa/article/psychology-of-financial-markets

  • مقاله خیلی خیلی خوبی بود، فقط هر کدوم از این تیپ های شخصیتی در مواجهه با حرکات بازار رفتار متفاوتی از خودشون نشون میدن؟

    • با سلام و احترام فراوان خدمت شما دوست عزیز، بله هر کدام از این نوع تیپ شخصیتی میتوانند در لحظه های مختلف بازار واکنش های متفاوتی داشته باشند.

  • comment 3888
    AbozarFarhadi
    1402-06-03

    سلام خسته نباشید. منظور از تناسب بین شغل و شخصیت چیه؟

    • با سلام و احترام فراوان خدمت شما دوست عزیز، تناسب بین شغل و شخصیت به معنای انطباق و همخوانی میان خصوصیات شخصیتی فرد و نیازها ویژگی‌ها و انتظارات شغلی او است. این تفاوت‌ها و تطابق‌ها می‌توانند در ارتباط با مهارت‌ها، انگیزه‌ها، اهداف شغلی، سبک‌های کاری و مقادیر فردی افراد به وجود بیایند. تناسب میان شغل و شخصیت باعث می‌شود که افراد در محیط کاری خود بهتر عمل کنند، بیشتر رضایت داشته باشند و احتمال موفقیت و رشد حرفه‌ای بالاتری داشته باشند.

آموزش بورس

ورود با کد یکبار مصرف

کد بازیابی به ایمیل و شماره موبایل ارسال شد

این کد حداکثر 5 دقیقه اعتبار دارد

کد شش رقمی (عدد لاتین)

آموزش بورس

ورود

آموزش بورس

ثبت نام

از قبل حساب کاربری دارید؟ ورود